Written by on

Je to jednoduchšie ako si myslíte...

Stačí vlastniť internetovú stránku na ktorej máte aktuálnu ponuku automobilov alebo prevádzkovať inzertný portál s auto-moto inzerciou a náhľady Vaších ponúk sa automaticky budú zobrazovať na AutoSearch.sk so spätným presmerovaním k Vám.


Ak ste predajca nových automobilov, Autobazár, Autosalón alebo sa zaoberáte predajom automobilov a vlastníte internetovú stránku, AutoSearch.sk Vám sprezentuje náhľady Vašich ponúk a presmeruje záujemcu späť na Vašu stránku. Hlavnou výhodou pre Vás je, že sa Vaše ponuky budú nachádzať v najväčšej databáze ponúk automobilov na Slovensku a záujemcu presmerujeme priamo na Vašu stránku, čím sa zvyšuje predpoklad predaja, využitie doplnkových služieb, návštevnosť stránky a hlavne zviditeľnenie sa na Internete.
Pre zriadenie služby je nutné vybrať si jeden z balíkov služieb AutoSearch, vypísať objednávkový formulár a prezentácia Vaších ponúk sa môže spustiť a to aj celkom zdarma s balíkom služieb FREE.


Ak ste Internetový portál s auto-moto inzerciou, AutoSearch.sk bude Vašu inzerciu prezentovať ako náhľad ponuky inzerenta bez kontaktných údajov s následným presmerovaním záujemcu na Váš portál. Hlavnou výhodou pre Vás sú priame odkazy na Váš portál čím sa značne zvyšuje návštevnosť portálu a zviditeľnenie na Internete.

Prezentovanie náhľadov ponúk sa môže uskutočniť dvomi spôsobmi a to exportovaním potrebných údajov exportným linkom vo formáte XML alebo indexovaním Vaších stránok.

KTO NIE JE VO VYHĽADÁVAČI, NIE JE NA INTERNETE...Partnerom sa môže stať:
  • Inzertný portál s auto-moto inzerciou
  • Predajcovia nových automobilov
  • Autosalóny a Autobazáre s vlastnou web stránkou
Ak máte záujem sa stať našim partnerom pozrite si ponuku služieb
v prípade otázok nás kontaktujte prosím tu: Poslať správu