Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Je to jednoduchšie ako si myslíte...

Stačí vlastniť internetovú stránku na ktorej máte aktuálnu ponuku automobilov alebo prevádzkovať inzertný portál s auto-moto inzerciou a náhľady Vaších ponúk sa automaticky budú zobrazovať na AutoSearch.sk so spätným presmerovaním k Vám.


Ak ste predajca nových automobilov, Autobazár, Autosalón alebo sa zaoberáte predajom automobilov a vlastníte internetovú stránku, AutoSearch.sk Vám sprezentuje náhľady Vašich ponúk a presmeruje záujemcu späť na Vašu stránku. Hlavnou výhodou pre Vás je, že sa Vaše ponuky budú nachádzať v najväčšej databáze ponúk automobilov na Slovensku a záujemcu presmerujeme priamo na Vašu stránku, čím sa zvyšuje predpoklad predaja, využitie doplnkových služieb, návštevnosť stránky a hlavne zviditeľnenie sa na Internete.
Pre zriadenie služby je nutné vybrať si jeden z balíkov služieb AutoSearch, vypísať objednávkový formulár a prezentácia Vaších ponúk sa môže spustiť a to aj celkom zdarma s balíkom služieb FREE.


Ak ste Internetový portál s auto-moto inzerciou, AutoSearch.sk bude Vašu inzerciu prezentovať ako náhľad ponuky inzerenta bez kontaktných údajov s následným presmerovaním záujemcu na Váš portál. Hlavnou výhodou pre Vás sú priame odkazy na Váš portál čím sa značne zvyšuje návštevnosť portálu a zviditeľnenie na Internete.

Prezentovanie náhľadov ponúk sa môže uskutočniť dvomi spôsobmi a to exportovaním potrebných údajov exportným linkom vo formáte XML alebo indexovaním Vaších stránok.

KTO NIE JE VO VYHĽADÁVAČI, NIE JE NA INTERNETE...Partnerom sa môže stať:
  • Inzertný portál s auto-moto inzerciou
  • Predajcovia nových automobilov
  • Autosalóny a Autobazáre s vlastnou web stránkou
Ak máte záujem sa stať našim partnerom pozrite si ponuku služieb
v prípade otázok nás kontaktujte prosím tu: Poslať správu

Prečo kúpiť auto od Autosearch?

1x ročne technická kontrola zadarmo

Garancia najazdených kilometrov

Záruka 12 mesiacov v cene vozidla

Auto je preverené cez kontrolu originality

Preverené cez databázu Carvertical

Máte záujem o auto?

V prípade záujmu o kúpu auta alebo záujem o dovoz auta nás kontaktuje.